MENIU

Gafă de proporții uriaşe. Polițiști cercetați după ce au descins la adresa greşită

Polițiști cercetați după ce au descins la adresa greşită

Polițiștii de la trupele speciale Botoșani, care au descins la o adresă greşită, vor fi cercetaţi disciplinar de către colegii lor. S-a ajuns în această situaţie după ce un botoşănean a reclamat că s-a trezit cu mascaţii peste el în casă, deşi nu avea nicio legătură cu intervenţia acestora. 

Situaţia a ieşit la iveală la mijlocul lunii decembrie, când o familie din Botoşani s-a trezit cu „mascații” la ușă. Soțul a fost culcat la pământ și încătușat, iar copilul de nici trei ani a fost trezit brusc din somn, potrivit monitorulbt.ro.

„A venit cineva, a bătut foarte puternic la ușă, eu, trezindu-mă din somn, n-am realizat ce se întâmplă. M-am dus, m-am uitat pe vizor, am văzut poliția, mascații… Habar nu aveam ce se întâmplă, nu știam. Mi-au spus <<culcat>>. Am întrebat: <<Nu v-ați uitat pe scara blocului să vedeți că este greșeală>>", a povestit bărbatul.

Soția acestuia, panicată de ceea ce se întâmplă, i-ar fi cerut ofițerului să se legitimeze. Acesta însă ar fi refuzat.

„M-a culcat jos, cătușele la spate, l-am întrebat pe domnul respectiv <<Domnule, ce se întâmplă? >> El nu mi-a zis nimic”, a mai afirmat acesta.

Speriați, cei doi soți au realizat rapid care fusese încurcătura. Aceștia locuiesc pe o alee care are același nume cu o stradă și același număr de apartament cu adresa vizată. Este o greșeală pe care o mai fac, uneori, și cei care livrează mâncare.

„După ce am fost eu la poliție si am dat declarații, comandantul nu știa ce s-a întâmplat”, a mai explicat bărbatul

Deşi cei care au făcut gafa de proporţii uriaşe au fost poliţiştii, aceştia le-au recomandat proprietarilor să-şi schimbe numărul de pe uşă. 

Mai multe articole despre:
politisti cercetati adresa gresita descindere