MENIU

Gadget-uri esențiale pentru călătorie – ce nu trebuie să lipsească din bagaj

Chiar dacă sezonul a început, oficial, de la 1 mai, cele mai multe plecări în concediu sunt în perioada de vară. Și pentru ca vacanță să fie cât mai bună, o investiție minimă în accesorii și gadgeturi asigură relaxarea perfectă în sezonul estival.

Fie că mergeți la mare sau la munte, fie că va pregătiți pentru festivalul preferat, unele dintre ele ar putea prinde bine.

Se zice că în vacanță e bine să te rupi de realitate, dar hai să nu exagerăm. Primul lucru pe care îl împachetezi e smartphone-ul tău. Și pentru a sigur că nu rămâi fără baterie când ți-e lumea mai dragă, ar fi bine să împachetezi și o baterie externă de capacitate mare.

Vacanța trece, amintirile rămân. Așa că împachetează o camera foto cu ajutorul căreia să surprinzi cele mai țări experiențe din concediu. Dacă te bazezi doar pe camera smartphone-ului, ca să faci cele mai reușite poze de grup sau chiar un selfie reușit, ai nevoie de un selfie stick. Alege un model compact, pe care să îl poți strecura cu ușurință în bagaj.

Dacă nu ești fan selfie stick, atunci poți lua cu tine un trepied care să se potrivească atât pentru un aparat foto, cât și pentru telefon.

Nu contează unde pleci, muzica e întotdeauna cea care asigura bună dispoziție. Poți opta între o pereche de căști sau o boxă portabilă. Sau, de ce nu, amandouă.

O carte răsfoită pe șezlong nu se compară cu un click pe un ecran, însă dacă ești fan al cititului în vacanță, pentru a economisi spațiu și pentru a nu îngreuna bagajul, Kindle-ul este cea mai bună variantă.

 

Mai multe articole despre:
gadget vacanta bagaj casti boxa camera foto