MENIU

Gadgetul care vă încarcă telefonul şi vă porneşte maşina

Jumpr este un gadget care duce ideea de aparat multifuncţional la un alt nivel, atunci când vă încarcă telefonul şi este capabil să vă pornescă şi maşina.

O baterie moartă la maşină nu este deloc un mit. Foarte mulţi dintre noi au experimentat singuri sau alături de un prieten neplăcerea momentului în care un autovehicul nu mai pornea pentru că am uitat farurile pornite. Deoarece gravitatea unui astfel de moment este proporţională cu distanţa de civilizaţie, există Jumpr.

Noul aparat al celor de la Juno Power, pe lângă faptul că este foarte compact, cu o diagonală de doar 5,5 inci şi 198 de grame, este capabil să vă încarce smartphone-ul şi să dea un şoc bateriei de la maşină pentru a o porni. În condiţiile în care aparate similare ca şi funcţionalitate sunt poate de 10 ore mai mari, uitucii dintre noi ar trebui să cocheteze serios cu o astfel de achiziţie. Pentru a-şi duce sarcinile la capăt, gadgetul oferă două moduri de funcţionare. O baterie internă de 6000 mAh poate fi exploatată prin intermediul unui port USB standard. La polul opus există un port special pentru cleştii de baterie auto, incluşi în pachet, care oferă 12 volţi şi cu un curent de 150 – 300 amperi. Ca bonus, tot undeva pe margine, găsiţi şi o lanternă LED. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
iphone maşină încărcător gadget tiny-jumpr