MENIU

Gadgetul care te trezeşte cu miros de cafea

Una dintre cele mai populare companii din domeniul cafelei instant, Nescafe a început să apeleze la gadgeturi pentru a-şi promova marfa. Nescafe-Alarm-G5 notlabs Nescafe este, pentru mulţi dintre noi, un brand sinonim cu ideea de cafea instant. Cu toate acestea, producătorul nu s-a culcat pe o ureche şi a decis să apeleze la imprimare 3D pentru a crea un borcan de cafea revoluţionar. Doar 200 de astfel de dispozitive vor fi disponibile global.

În mare parte, borcanul este acelaşi pe care îl cunoaşteţi şi-l găsiţi la orice magazin. Inovaţia se află într-un capac realizat în colaborare cu Publicis Mexico şi NotLabs, o divizie creativă a NotCot. Atât interiorul, cât şi exteriorul respectivului capac au fost imprimate 3D. Partea exterioară a avut la bază nişte modele ale celor de la Shapeways, în timp ce partea interioară este realizată pe imprimantele in-house Markerbot ale celor de la NotLabs.

Creierul întregii afaceri este o placă Arduino, aceasta este responsabilă de realizarea unui ceas deşteptător un pic altfel. Pe partea interioară se mai găseşte un display OLED şi un joystick pe care îl puteţi folosi pentru a fixa ora la care vreţi să vă treziţi. Citeste mai mult pe playtech.ro.