MENIU

Gabriela Firea: „România continuă să se degradeze grav în guvernarea actualei coaliții PNL-USRPLUS-UDMR”

Gabriela Firea/pagina oficiala de Facebook

Senatoarea PSD Gabriela Firea a criticat din nou coaliția de dreapta care guvernează România, deplângând măsluirea datelor pandemiei, dar și conflictul PNL - USRPLUS din interiorul Cabinetului Cîțu. Fostul primar al Capitalei a mai precizat, într-o postare pe pagina de Facebook, că România se degradează instituțional-moral cu actualul guvern PNL-USRPLUS-UDMR.

Gabriela Firea: „Este deplorabil cum ”partenerii” acestei coaliții nocive de guvernare sunt capabili să recurgă la orice mijloace – de la minciună și manipulare până la falsuri oribile și uz de fals -, pentru interesul LOR politic. Nu doar că i-au mințit pe români și au măsluit datele pandemiei, dar acum au ajuns să se mintă și să se amenințe unii pe alții, în interiorul guvernării și să falsifice documente publice.

România continuă să se degradeze grav, nu doar economic, medical și social, ci și instituțional-moral în guvernarea actualei coaliții PNL-USRPLUS-UDMR.

Milioane de oameni suferă, o duc din ce în ce mai rău, în timp ce șmecherii puterii se bat pe ciolan, disperați să-și umfle buzunarele.”

Mai multe articole despre:
Firea PSD Firea coalitie guvernare cabvinet citu