MENIU

Decizie surprinzătoare pe care a luat-o familia lui Gabriel Cotabiţă

Gabriel Cotabita

Cântărețul Gabriel Cotabiță, 59 de ani, este în stare critică, dar stabilă la Spitalul Floreasca din Capitală. Gabriel Cotabiţă a fost suspus vineri după-amiază unei intervenţii chirurgicale, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport.

UPDATE duminică: Familia lui Gabriel Cotabiţă, în special fiicele lui, au luat decizia ca nimeni din personalul care se ocupă de starea artistului să nu divulge informaţii presei despre evoluţia cazului. De asemenea, fetele cântăreţului nici nu doresc să comunice cu reprezentanţii mass-media.

Astfel, noutăţile despre situaţia medicală a lui Gabriel Cotabiţă vor veni doar pe surse.

===========================================================

Cântărețul Gabriel Cotabiță, 59 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență, vineri, în sala de sport a unui hotel din centrul Capitalei, după ce artistul a suferit un stop cardio-respirator.  Acesta a fost dus de un echipaj SMURD, la Spitalul Floreasca, după ce a fost resuscitat minute în șir. Cântărețul se află internat la secția terapie intensivă.

UPDATE 20:00: Starea în care se află artistul este, în continuare, destul de delicată. Medicii sunt rezervați și fac investigații pentru a vedea dacă artistul urmează să fie operat. Astfel, există posibilitatea ca artistul să fie supus unei operații pe cord. În continuare, medicii de la Spitalul Floreasca îl țin sub supraveghere, a transmis corespondentul Realitatea TV.

UPDATE 18:00: Cântăreţul Gabriel Cotabiţă nu are leziuni pe coronare, arată rezultatul investigaţiei la care a fost supus la Spitalul Floreasca, rămânând să îi fie investigată activitatea cerebrală. Astfel, rezultatul coronarografiei la care a fost supus cântăreţul este unul bun. Pacientul este în continuare asistat şi ventilat mecanic, potrivit Mediafax.

Gabriel Cotabiţă. Ce spun specialiștii despre starea de sănătate a cântărețului

 
 

UPDATE 16:15: Gabriel Cotabiţă a fost scos de la tomograf! Medicii sunt, în continuarea sceptici, în ceea ce priveşte starea cântăreţului

 

Cum arată iubita cu 30 de ani mai tânără a lui Gabriel Cotabiţă. Femeia a mers şi ea la spital

UPDATE 15:25: "Este supus unor investigaţii pentru evaluarea stării în care se află. A fost adus la ora 13:55. Nu mi s-a confirmat că ar fi stop cardio-respirator, ci mi s-a spus că este în stare stabilă. Este însă în curs de investigaţii. A fost folosit şi defibrilatorul", a spus Bogdan Oprița, medicul coordonator al SMURD București.

 

Ce spunea Gabriel Cotabiţă despre sănătatea lui, în urmă cu doar câteva luni

UPDATE ora 15:00: În aceste momente, lui Gabriel Cotabiţă  i se face un tomograf, iar fetele lui aşteaptă ca să vadă cum va evolua situaţia. Este în continuare intubat. Şansele lui erau minime când a ajuns la spital.

 

Sănătatea lui Gabriel Cotabiţă a fost pusă în pericol de regimul de slăbire? Iată dieta artistului

Gabriel Cotabiță, 59 de ani, a făcut stop cardio respirator în această dimineață! El se află internat la Spitalul Floreasca și medicii s-au chinuit să îl resusciteze 40 de minute în șir. 

Artistul a fost găsit în stare de inconștiență la hotelul Hilton, din Bucureşti. În aceste momente, el este ventilat mecanic, iar starea sa este critică.

"Gabriel Cotabita era la sala de fitness. Nu era cazat in hotel. Venea frecvent la aceasta sala de sport. I s-a facut rau. Angajatii au sarit imediat in ajutorul sau. A fost chemat imediat un echipaj SMURD si a fost transportat de urgenta la spital", a explicat directorul hotelului. 

Medic SMURD: "Cotabiţă e în stare critică"



 

 

Mai multe articole despre:
Gabriel Cotabiţă stop cardio respirator