MENIU

Gabriel Cotabiţă, în comă de 7 zile. Dezvăluirea făcută de fiica sa cea mare, pentru Mihai Pocorschi

Gabriel Cotabiţă se află internat la Spitalul Floreasca, după ce vineri, în timp ce se afla la sala de sport, artistul s-a prăbuşit la podea şi a căzut în stare de inconştienţă. El a fost transportat de urgenţă la spital, iar primele investigaţii au indicat producerea unui infarct, al treilea pentru artist, în ultimii ani.

Conform apropiaţilor, starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă rămâne neschimbată. "Am vorbit cu fata lui cea mare. Starea lui Gabi nu s-a schimbat nici în bine, nici în rău. Nu e vina nimănui că din când în când oamenii mai fac stopuri respiratorii. Familia lui suferă, fanii lui suferă, prietenii apropiaţi suferă. Ne rugăm pentru el. Eu îl consider fratele meu pe Gabriel Cotabiţă", a declarat Mihai Pocorschi, la o emisiune TV, scrie spynews.ro.

Mihai Pocorschi şi Gabriel Cotabiță au cântat împreună în trupa VH2. Gabriel Cotabiţă este un cântăreț român de muzică ușoară și pop-rock, prezentator, producător muzical și de televiziune. De asemenea, este solistul vocal al formației VH2 și a fost component al cunoscutului grup rock Holograf, în anii '80.