MENIU

Furt ca în filme în judeţul Arad

Furt ca în filme în judeţul Arad

Furt ca în filme în judeţul Arad. Un adolescent a spart o casă din Felnac de unde a furat un laptop, un televizor, console de jocuri şi… autoturismul din curtea locuinţei.

A încărcat bunurile furate în maşină şi a ieşit pe poarta casei, conducând autoturismul deşi nu avea permis de conducere.

A fost prins ulterior de poliţişti pe raza localităţii Zădăreni.

„La data de 13 ianuarie, tânărul de 19 ani, prin escaladarea gardului şi forţarea unui geam, ar fi pătruns într-un imobil de pe raza localităţii Felnac de unde ar fi sustras mai multe bunuri – cheile unui autoturism, un laptop, un televizor, console de jocuri – şi autoturismul aflat în curtea locuinţei, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 12.500 de lei. Tânărul a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii Zădăreni în timp ce conducea autoturismul sustras, în urma verificărilor efectuate constatându-se că acesta nu deţine permis de conducere”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Potrivit acestora, tânărul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă de reţinere, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis.

Sursa: aradon.ro

Mai multe articole despre:
poliţişti furt Arad hoţ