MENIU

Fresh Refresh. Yoga pe apă

Colega noastră, Alexandra Păcuraru, ne prezintă, astăzi, un mod special de relaxare şi distracţie: yoga pe apă! A sosit momentul pentru rubrica Fresh Refresh!

Bun găsit la Fresh Refresh! Yoga, o tehnică antică de autocunoaştere, relaxare şi eliberare se poate practica şi pe apă: pe o placă plutitoare...O demonstrează o sportivă venită din Argentina în ţara noastră. Romina Rossi ţine demonstraţii de yoga pe lacul de la Mogoşoaia.

Yoga, o metodă de relaxare a trupului şi a minţii se poate practica şi pe apă cu ajutorul unei plăci plutitoare. Mai aveţi nevoie de dorinţa de a încerca!

După câteva minute şi.... câteva căzături în apă, veţi reuşi să staţi în picioare pe placă, spune antrenoarea din Argentina care predă astfel de lecţii de trei ani.

Romina Rossi, antrenoarea de yoga pe apă, a explicat, pentru Realitatea TV: "Toată lumea poate să practice acest sport: tineri, bătrâni...Nu este nevoie de experienţă anterioare. Dar pare foarte complicat... Nu, nu, nu este complicat. Trebuie doar să te concentrezi pe respiraţie şi pe corp. Acest lucru este esenţial pentru corp şi pentru viaţa de zi cu zi".

Yoga pe apă antrenează toţi muşchii şi îmbunătăţeşte concentrarea. Efectele se vor vedea imediat, într-o stare generală de bine, iar echilibrul exersat cu ajutorul mişcărilor va apărea şi în viaţa dumneavoastră!

Dacă nu ştiţi să înotaţi, vă ajută vestele de salvare! Dar nu vă temeţi de căzăturile în apă pentru că fac parte din distracţie! Pe lacul Mogoşoaia, mai puteţi încerca stand up paddle, care stă la baza practicării yoga pe apă, windsurf, caiac sau canoe.

La Mogoşoaia, puteţi face şi wakeboarding, stand up paddle, vă puteţi plimba cu un caiac sau cu hidrobicicleta. Orice, numai mişcare să fie! Vă aşteptăm opiniile pe adresa de facebook: Fresh Refresh Oficial sau pe site-ul realitatea.net. Fiţi Fresh!