MENIU

Fraţii Becali şi Cristi Borcea s-au împăcat în penitenciar

Cristi Borcea şi fraţii Becali s-au împăcat şi au dat uitării incidentul pe care l-au avut în duba Poliţiei la sfârşitul anului trecut.

Cei trei, care stau impreuna intr-o celula a Penitenciarului Jilava, sunt acum prieteni si se inteleg bine. Giovani si Victor Becali se aflau anul trecut in duba impreuna cu Borcea, ei fiind anchetati in dosarul mituirii judecatoarei Geanina Terceanu. Giovani a fost deranjat de faptul ca Borcea era cam vesel, avand in vedere ceea ce se intamplase, si l-a intrebat care este motivul. Acesta a zambit ironic, iar fratele lui Victor a luat "foc". L-a certat pe fostul dinamovist si i-a reprosat anumite lucruri. Cearta nu a degenerat, si asta pentru ca gardienii au intervenit prompt.
 
“Acum sunt bine, nu se mai cearta, nu-si mai arunca cuvinte grele. Se inteleg bine si spera sa iasa cat mai curand afara. Insa toti trei sunt cu moralul la pamant, deznadejdea se citeste pe fata lor. Incearca sa se imbarbateze reciproc, insa nu prea le iese. Nu prea le mai arde de glume, asa cum o faceau nu demult”, spun sursele noastre.

Mai multe pe cancan.ro.

Mai multe articole despre:
Cristi Borcea închisoare Jilava fraţii Becali