MENIU

FOTO-VIDEO. Viață de poveste pentru un italian - Trăiește, de 3 ani, ca un hobbit, în pădure

Viață de poveste pentru un italian - Trăiește, de 3 ani, ca un hobbit, în pădure
Viață de poveste pentru un italian - Trăiește, de 3 ani, ca un hobbit, în pădure

Povestea unui fost patiser italian a cucerit internetul. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, trăiește de trei ani într-o pădure, precum un hobbit. Creatura legendară din seria de film fantastic „Lord of the Rings”  l-a inspirat pe acesta să se reinventeze și să dea viața citadină pe o vizuină ca-n basme. 

Bărbatul povestește că a fost îndrăgostit dintotdeauna de filmele și literatura fantastice. Acesta mai are un vis: să adune o comunitate de "hobbiți" în pădure, iar aceasta să îi poarte numele, relatează Realitatea PLUS.

Ineditul personaj italian este de părere că traiul străbunilor săi era foarte apropiat de cel al hobiților. Mai mult, el susține că toți prietenii lui au un stil de viață similar.

"Hobbitul" din Italia deține două hectare de pădure și o casă ruptă, parcă, din cele mai reușite scenarii. Acesta și-a proiectat-o singur.

Italianul a lucrat ca patiser-șef și s-a decis să se mute într-o zonă împădurită din mijlocul unor dealuri. Așa a cumpărat un teren și a construit o casă de hobbit pentru familia sa. 

„Un loc plin de camere, de coridoare, de săli de mese, pentru că mâncarea va fi fundamentală. În septembrie începe proiectarea și voi acorda tot ajutorul posibil pentru că un hobbit nu este niciodată în concurență cu un alt hobbit”, spune Nicolas Gentile. 

Bărbatul și-a cheltuit toate economiile pentru a începe o nouă viață în pădure. A luat această decizie pentru că nu mai era fericit.

Italianul nonconformist împărtășește cu fanii săi din online momente din viața de zi cu zi. Acesta postează pe internet activitățile de care se bucură cu prietenii.

Mai multe articole despre:
hobbit italia casa hobbit italian nicolas gentile