MENIU

FOTO/VIDEO Un bărbat din Bistrița-Năsăud a amenințat că se aruncă în aer în fața Prefecturii! Care sunt MOTIVELE

Prefectură Bistrița

Un bărbat din Bistrița-Năsăud, închis în propriul autoturism cu o butelie, a amenințat, miercuri, că se aruncă în aer, în fața Instituției Prefectului, din cauză că nu poate intra în posesia unor suprafețe de teren de pe raza comunelor Bistrița Bârgăului și Cetate. Forțele de ordine au delimitat perimetrul, scrie realitateadebistrita.net.

" În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au fost sesizați de către un cetățean care amenința că se sinucide.

La fața locului au fost dirijate imediat mai multe echipaje de la Ordine Publică și Rutieră care au asigurat și delimitat perimetrul și au evacuat autovehiculele din apropiere. În zonă au fost direcționate echipe de jandarmi, precum și echipaje medicale.

Totodată, a intervenit la fața locului o echipă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar un negociator din cadrul aceluiași serviciu poartă discuții cu persoana în cauză, un bărbat de 73 de ani din Bistrița Bârgăului", a transmis Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

După negocieri de circa 3 ore, oamenii legii au reușit să îl scoată din mașină. Bărbatul a fost transportat la spital.

Citește continuarea pe realitateadebistrita.net.

Mai multe articole despre: