MENIU

Fotografii în premieră cu "extraterestrul" din OZN-ul prăbuşit la Roswell

<p>Nu este mumie, nici fiinţă umană, nici animal</p>
<p>Nu este mumie, nici fiinţă umană, nici animal</p>
<p>Nu este mumie, nici fiinţă umană, nici animal</p>

Fals de proporţii sau realitate? Pasionaţii de omuleţi verzi au prezentat în premieră fotografii realizate în 1947, după presupusul accident de OZN de la Roswell, în New Mexico. Ei cred că imaginile sunt dovada vieţii extraterestre.

Fotografiile ar fi fost realizate în perioada 1947-1949 de un geolog american care susţine că înfăţişează resturile unui extraterestru care a murit în accidentul de la Roswell.

Fotografiile au fost găsite într-un depozit din Arizona şi au fost analizate timp de cinci ani, potrivit Stiri.TVR.ro. Ufologii spun că în perioada realizării fotografiilor nu exista imaginea micuţilor omuleţi verzi generalizată de filmele science fiction.

Edgar Mitchell, al şaselea astronaut care a pus piciorul pe Lună, a asistat la conferinţă. El şi alţi cercetători ai domeniului susţin că imaginile sunt autentice şi nu au fost falsificate.

Evenimentul a fost organizat la Naţional Auditoriul din Mexico City, o uriaşă sală cu zece mii de locuri, şi a fost prezidat de Jaime Maussan, un celebru realizator TV din Mexic.

Mai multe articole despre:
OZN Roswell