MENIU

Fotografia mâinilor unui cuplu, în pat, a ajuns VIRALĂ. Motivul e extrem de emoţionant

O fotografie postată pe Facebook de o asistentă medicală din SUA, Libby Sanders, a devenit virală, cu toate că, la prima vedere, nu are nimic special. E vorba de imaginea mâinilor asistentei şi soţului său, în pat. Cu toate acestea, peste 100.000 de persoane au dat Share imaginilor.

Asistenta a postat fotografia cu mâinile sale şi ale soţului său, alături de mesajul:

"Cu el m-am căsătorit...

Îmi făceam unghiile şi am comentat că uit mereu că nu trebuie să îmi mai dau cu ojă unghia degetelui mic de la mâna stângă. Uit că mi-am pierdut degetul şi mă întristez mereu când îmi amintesc. Aşa că Matt a spus "O să îi ţin eu locul degetului tău mic. Poţi să îmi dai cu ojă unghia, ca să se asorteze cu celelalte, pentru tot restul vieţii.

Aşa că asta am şi făcut. Nu îmi pot imagina un bărbat mai drăguţ şi mai bun. Nu am cuvinte potrivite pentru a descrie dragostea noastră", a scris Libby Sanders.  

"Mi-a spus ce ciudat e să nu aibă degetul mic şi părea dezamăgită", a confirmat soţul lui Libby, după ce fotografia lor a devenit virală, pentru nymag.com. "Nici nu m-am gândit mult, vroiam să o văd fericită, aşa că i-am oferit degetul meu mic".

Libbs Sanders a recunoscut că a fost uimită de viralizarea fotografiei şi că este copleşită de numărul de oameni care îi spun că i-a făcut să se simtă confortabil cu propria lor amputare.

Mai multe articole despre:
asistenţă medicală mâini libby sanders