MENIU

GAFA de la Casa Albă. Fotografia cu Trump dând ordinul de atac în Siria, făcută în altă zi

Trump în Situation Room
Trump cu Pence

Dacă imaginile cu Bashar al Assad mergând relaxat la birou chiar în ziua atacului asupra Siriei nu au convins pe multă lume, nici fotografiile publicate de Casa Albă nu sunt cu mult mai credibile.

Sarah Sanders, directorul de comunicare de la Casa Albă, a fost criticată după un mesaj pe Twitter trimis sâmbătă în care Donald Trump pare că coordonează extrem de concentrat atacul cu rachete asupra unor baze din Siria.

Imaginea este luată în sala de ședințe din Casa Albă și îl prezintă pe Trump alături de vicepreședintele Mike Pence. Problrema este că vineri Pence nu avea cum să fie la Washington, fiind deja în Peru, scrie The Guardian.

"Seara trecută, președintele Trump i-a avertizat pe adversarii noștri: nu treceți de linia roșie!", a scris Sanders ca explicație la poză. 

Imediat au apărut pe Twitter comentarii umoristice: "E incredibil cum Mike Pence poate fi în două locuri în același timp, în Peru și SUA. Dacă nici capabilitatea asta nouă nu-i sperie pe dușmani, nimic nu o va face!", a comentat Walter Schaub, fost oficial guvernamental.

Duminică, Sarah Sanders a revenit și și-a cosmetizat eroarea, precizând că fotografia a fost făcută de fapt joi, nu vineri.

Mai multe articole despre:
Donald Trump Bashar Al Assad