MENIU

FOTO | Percheziţii de amploare în mai multe județe, într-un dosar de contrabandă cu ţigări. 6 persoane reţinute

Sursa foto: Poliția Română

Polițiștii din Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au efectuat 17 percheziții domiciliare. Dintre acestea, 8 - în județul Brașov, 2 - în județul Bihor și 7 - în județul Satu Mare, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă, potrivit realitateadesatumare.net.

În cursul lunii martie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, în județul Brașov, s-ar fi constituit o grupare infracțională organizată, ai cărei membri ar fi comercializat țigarete de contrabandă, provenite din Ucraina, precum și diverse cantități de alcool.

Au fost depistați, în flagrant delict, doi bărbați, din județul Satu Mare, membri ai grupului infracțional, după ce ar fi plasat, în mai multe locații din județul Brașov, țigarete de contrabandă și diverse cantități de alcool.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și confiscate, în vederea continuării cercetărilor, 16.772 de pachete de țigarete, peste 1.500 de litri de alcool de contrabandă, precum și 296.850 de lei, 149.320 de euro și 1.150 de lire sterline.

Șase persoane au fost audiate, ulterior, acestea fiind reținute pentru 24 de ore.