MENIU

Fostul ministru al Transporturilor: Conturile Metrorex pot fi blocate oricând

Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, a susținut, joi seara, într-o emisiune la un post TV, că firma de construcții Astaldi poate oricând să blocheze conturile Metrorex, deoarece are de recuperat 47 de milioane de euro.

Ministrul demisionar al Transporturilor a precizat, la B1 TV, că i-a spus despre această situație ministrului Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, joi, iar Astaldi a câștigat această dispută la toate instanțele.

Practic mâine, dacă vrea să închidă metroul, poate, că are hotărâre judecătorească, la orice oră. Guvernul știe acest lucru. (...) Poate să îi blocheze conturile. De trei luni fac eforturi de a plăti această sumă și fac eforturi, încununate cu succes, până la această oră, de a identifica și prezumitivii vinovați”, a explicat, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, Lucian Șova, care și-a depus demisia din funcția de ministru al Transporturilor joi.

De asemenea, de curând, ministrul demisionar al Transporturilor a precizat că a trimis către OLAF raportul Corpului de control al Ministerului Transporturilor privind această situație.

Mai multe articole despre:
bani metrorex Astaldi recuperare creante lucian sova