MENIU

Fosta cumnată a lui Nicolae Ceaușescu, executată silit de statul român

Lovitură pentru Elena Ceaușescu, cumnata dictatorului Nicolae Ceaușescu! Femeia va fi executată silit de către statul român din cauza unor datorii pe care le-a acumulat la vila de protocol din București după zece ani de procese. Totul după ce judecătorii au admis cele două cereri de executare.  

Fosta cumnată a dictatorului Nicolae Ceaușescu, Elena Ceaușescu, va fi executată de către statul român din vila de protocol în care a locuit încă din 1968, după ce a acumulat pe perioada acestor ani datorii uriașe.

Totul vine în contextul în care și judecătorii de la Judecătoria Sectorului 1 au admis cele două cereri de executare silitp la finalul lunii martie. Vorbim de procese care durează de mai bine de un deceniu.

De mai bine de 10 ani Elena ceaușescu se judecă cu statul român pentru acest apartament cu o suprafață totală de 220 de metri pătrați ce se află într-o vilă de protocol.

Decizia este una de executare silită. De-a lungul timpului au mai existat decizii de executare silită, care însă nu au fost definitive.