MENIU

Fost șef ANAF: Gașca PSD are o mentalitate de trib, distruge totul în jur

<p>Gelu Diaconu</p>

Fostul șef al ANAF Gelu Diaconu susține că actuala conducere a instituției a făcut o plângere penală împotriva sa, pe motiv că a prezentat public,,informații care nu sunt destinate publicității”. 

"Cred ca tocmai am bifat o premiera nationala: ANAF, firma de casa a PSD, mi-a facut plangere penala pentru ca prezint public informatii de interes general dar pe care ei le considera ca "nefiind destinate publicității". E posibil sa fiu primul cetatean roman fara nicio functie publica, “posesor” de plangere penala de la o institutie a statului pentru ca dezvalui ilegalitatile si minciunile lor.

Sa ne înțelegem: nu dezvalui informatii clasificate si nici cele care tin de secretul fiscal!", a scris Gelu Diaconu pe fb.

Fostul șef ANAF susțíne că a mai fost ținta unor suspiciuni legate de scurgerea de informații din interiorul instituției și pe vremea guvernului tehnocrat al lui Dacian Cioloș, dar "nu le-a dat prin cap să-mi facă plângere penală. Măcar meritul acesta le trebuie recunoscut: aveau o limita si înțelegeau democrația", a scris Diaconu.

În schimb, "Gasca PSD, având o mentalitate de trib care prăduieste tot ce ii iese in cale, nu poate concepe că, daca un cetatean arata cum au "fabricat" ei, de exemplu, analize de risc pentru a intimida cu controale redactiile Hotnews si Rise Project, acesta nu face decat sa serveasca interesului public. Demascarea unei ilegalitati nu este numai o obligatie civica, ci chiar o obligatie legala!!

Altcineva in locul meu le-ar zice ca sunt de-a dreptul prostanaci (ca sa folosesc un cuvant drag psd-istilor!), nu doar incompetenti cu acte si infractori in devenire.

Eu nu le mai zic nimic. Doar lucrez deja la un text in care voi arata cum au premeditat blocarea investitiilor si cum sacrifică dezvoltarea, și așa fragilă, a României", își încheie mesajul Gelu Diaconu.

Mai multe articole despre:
ANAF Liviu Dragnea gelu diaconu