MENIU

Florin Cîțu, o nouă declarație care a ajuns virală: ”Sunt cel mai bun antrenor al echipei naționale”. Cu cine se compară premierul

Florin Cîțu. Foto: Inquam / George Călin

Florin Cîțu continuă seria declarațiilor care ajung virale și stârnesc râsete. După ce s-a comparat cu Superman, acum premierul se crede Mirel Rădoi. 

Cîțu nu încetează să-și laude reușitele. În ciuda faptului că multe companii dau vina pe criza politică pentru scumpiri și deprecierea leului, premierul spune că situația politică actuală nu afectează în vreun fel economia. 

”Vă spun și despre mine că sunt cel mai bun antrenor la echipa națională, nu Mirel Rădoi. Dar, după ce se termină meciul, îmi dau seama că realitatea este alta”, a spus Florin Cîțu, în discursul în fața liberalilor.

”Cineva trebuie să își asume și reforma pensiilor, a salariilor, a administrației publice și PNI. Dacă nu ne asumăm noi acum, nu își va asuma nimeni niciodată și România va rămâne la coada Europei. 

Ați văzut ce a spus Standard & Poor's la câteva zile după ce colegii noștri de guvernare s-au supărat și au plecat.

Este o criză politică, dar nu va afecta stabilitatea financiară a României. Aici am adus nivelul de încredere al instituțiilor internaționale în România cu această guvernare”, a mai spus premierul.