MENIU

Florin Cîțu, după explozia de la Năvodari: ”Situația este sub control în acest moment”

Florin Cîțu

Florin Cîţu a declarat, vineri, că situaţia după explozia de la Rafinăria Petromidia Năvodari este sub control. Premierul a subliniat că ”viaţa cetăţenilor nu a fost pusă în pericol”.

Cîțu a precizat că, imediat după producerea evenimentului, a avut  o discuţie cu Șeful DSU, Raed Arafat, căruia i-a solicitat să meargă la faţa locului, afirmând că nu se va deplasa personal în zonă deoarece ”nu mai este nevoie”.

”Am avut o discuţie cu domnul Arafat, imediat după explozie, i-am cerut să meargă acolo. (...) Ştiam doar că este o explozie, în momentul în care am vorbit eu cu domnia sa nu aveam detaliile, dar se pare că a fost o problemă la o ţeavă. (...) Nu mai este nevoie să merg la faţa locului, situaţia este sub control în acest moment. Ce e mai important este să ştim că niciodată viaţa cetăţenilor nu a fost în pericol”, a menționat premierul. 

Citește și: ”EXPLOZIE urmată de INCENDIU, la Rafinăria Petromidia Năvodari - 5 RĂNIȚI. A fost confirmat un DECES - VIDEO”

Cîțu a mai spus că persoanele care au suferit arsuri în urma deflagraţiei au fost transferate la Bucureşti şi deocamdată vor fi tratate în țară, urmând să se stabilească dacă este nevoie de altceva.
În acest moment, ”nu mai este niciun pericol în zonă”, a adăugat premierul. 

Șeful Guvernului a subliniat că, în acest moment, ”nu mai este niciun pericol în zonă”.

Florin Cîțu este prezent, vineri, la Vaslui, unde participă la Conferinţa Judeţeană a PNL, potrivit Agerpres. 

Citește și: ”S-a aflat cauza EXPLOZIEI de la rafinăria Petromidia! Directorul Rompetrol Rafinare: „NU este eroare umană. Un echipament a cedat”