MENIU

Florin Călinescu sună alarma! Asemănările periculoase dintre Erdogan şi Liviu Dragnea

Magistraţii instanţei supreme au finalizat motivarea deciziei de condamnare a liderului PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, arătând că, prin influenţă şi putere, Dragnea a determinat-o pe fosta directoare a DGASPC Floarea Alesu să săvârşească infracţiunea de abuz în serviciu.

Florin Călinescu a vorbit despre acest lucru, dar şi despre fondul suveran de investiţii, precum şi despre asemănările periculoase dintre Erdogan, preşedintele Turciei, şi Liviu Dragnea, într-o postare pe Facebook.

"Instanţa suprema a motivat de ce Livulică (n.r. - Liviu Dragnea) ar trebui să execute trei ani jumate de pârnaie. Desigur, urmeaza recursul.

În altă ordine de idei, poate aţi remarcat de unde i-a copt capu’ necesitatea unui fond suveran de investiţii: Turcia. Erdogan a creat o astfel de monstruozitate. Miliarde de dolari care stau în pixul lui. El e preşedinte. Ginerelu’, adjunct. Ca să se proclame împarat, turcul a inventat o lovitură de stat. Livulică zice şi el că pe 10 august a fost la fel...", a scris Florin Călinescu.

Citiţi şi:

Florin Călinescu, ameninţare de ultimă oră pentru Liviu Dragnea!

Mai multe articole despre:
Florin Călinescu sună alarma