MENIU

Florin Călinescu, comentarii acide la adresa Vioricăi Dăncilă

Florin Călinescu este noul președinte al Partidului Verde. Actorul a explicat vineri seară demisiile și demiterile din Guvern din ultima vreme. Călinescu a spus că nu va susţine niciodată PSD.

Proaspăt intrat în politică, Florin Călinescu spune că Viorica Dăncilă, care este președintele PSD, a promis că va demisiona de la conducerea partidului în cazul în care nu câştige alegerile prezidenţiale din noiembrie pentru a evita să fie „halită” de social-democraţi.

„D-na premier şi-a servit singură la plasă o profeţie. A spus: intru în cursa prezidenţială şi, dacă pierd, îmi dau demisia. Eu cred că ea mai aşteaptă 2-3 luni să îşi mai ia niste broşe, nişte rochiţe, să mai vadă nişte locuri. Şi nu va câştiga. Şi atunci îşi dă demisia: hai, bărbate, mergem la film. Pentru ea, prim-ministrăreala unei ţări e ca la coafeză, îi zice: mai un pic de aici, mai ia-mă pe la spate”, a spus Florin Călinescu, la Digi24.

„D-na premier este ca la şah, a halit partidul lui Dragnea într-o secundă, dar aligatorii stau în întuneric şi pândesc glezna actualului preşedinte. A pus căpăstru pe ei, a obţinut preşedinţia partidului, candidează la preşedinţia României stârnind nişte vâltori mici la început, şi l-a urcat pe Tăriceanu în cap şi a zis: nu, tată, eu candidez”, a continuat actorul.

Este posibil ca Dăncilă să nu câștige alegerile „și atunci partidul o halește”. „Toți cei care au candidat și nu au câștigat au fost haliți. Mormolocii devin crocodili. Și ea zice: nu stau să mă mâncați voi, puilor, îmi dau demisia și plec la Govora. Ea mai are patru luni de zile cu mașină cu șofer, avea ea în Videle?”, a mai spus Florin Călinescu.

„Doamna Dăncilă cred că s-a uitat prea mult la desene animate, la Ţestoasele Ninja. Verzii nu vor susţine niciodată PSD-ul”, a conchis Călinescu.

Florin Călinescu a anunțat la postul de televiziune Digi24 că a intrat în politică. Celebrul actor a înființat Partidul Verde, este președintele formațiunii politice și spune că este în căutarea tinerilor pe care dorește să-i crească. „Partidul Verde nu e stânga, nu e de centru stânga și nu va face niciodată vreo alianță cu PSD”, a declarat Călinescu.

Mai multe articole despre:
Florin Călinescu