MENIU

Florin Călinescu, bomba verii în televiziune: "Contractul meu cu Pro TV s-a încheiat"

<p>Florin Călinescu&nbsp;</p>

Florin Călinescu a intrat oficial în politică. 

Omul de televiziune a fost ales, sâmbătă, în funcția de președinte al Partidului Verde, formațiune ecologistă care l-a susținut la prezidențiale pe Remus Cernea în 2009, a fost condusă de un fost deputat PSD și a avut protocol de colaborare cu USL în 2012, dar l-a susținut şi pe Klaus Iohannis la prezidențiale în 2014.

Cum se împacă funcţia de politician cu cea de entertainer în TV? Se pare că nu prea. Florin Călinescu a dezvăluit că acordul dintre el şi Pro TV s-a încheiat la data de 1 iunie.

"În acest moment, nu pot preciza care este relația mea cu televiziunea: despărțire sau colaborare. Contractul meu cu Pro TV s-a încheiat la 1 iunie, nu am avut discuții despre ce se va întâmpla. Din punct de vedere juridic, mingea este la ei. Nu știu exact ce prevede legislația CNA în legătură cu politicienii care apar în emisiuni, dacă este posibil sau nu într-un show precum Românii au talent", a afirmat Florin Călinescu pentru paginademedia.ro.

Actorul a vorbit şi despre motivele care l-au împins să intre în politică.

"Dacă vrei să schimbi ceva, nu o poți face prin scheciuri. Ca să schimbi ceva, trebuie să intri în arenă. Altfel, ești comentator, ești moderator, ești altceva", a zis Călinescu pentru sursa amintită.

 

Mai multe articole despre:
Florin Călinescu bomba verii