MENIU

Florin Călinescu, atac la preşedintele Klaus Iohannis

<p>Florin Călinescu</p>

Florin Călinescu l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru lipsa de reacţie în scandalul din PSD, când, dacă ar fi intervenit în lupta disidenţilor cu Liviu Dragnea, poate că liderul social-democraţilor n-ar mai fi fost reconfirmat în funcţie.

Actorul l-a ironizat pe preşedinte şi i-a transmis că ar putea merge la schi, la Bâlea Lac.

"La Bâlea Lac a nins, astfel că este foarte posibil ca preşedintele ţării să fie deja la schi. E plăcut să faci acest sport, mai ales atunci când ţara merge perfect. Nu sunt într-o tabără sau alta, asta apropo de părerea unor. Nu mă aflu brusc în treabă, fac chestia asta de mai mulţi ani, de când am câştigat asta, 21-22 decembrie 1989. Preşedintele sper că se odihneşte, îl aşteaptă un viitor frumos. Deocamdată, ăştia râd de el întruna, îi taie toate prerogativele. Asta este situaţia.

Totuşi, PSD-ul va câştiga preşedinţia mai greu, pentru că şi liderul partidului respectiv (n.r. - Liviu Dragnea) şi colegul de carusel (n.r. - Călin Popescu Tăriceanu) sunt într-o situaţie... populaţia judecă altfel la nivel de preşedinte. Preocupările astea doar ies la încălzire, o să înceapă bătălia în primăvară", a spus Florin Călinescu pe Facebook.

Momentan, Klaus Iohannis se află la Adunarea Generală ONU de la New York.

Citiţi şi:

Florin Călinescu sună alarma! Asemănările periculoase dintre Erdogan şi Liviu Dragnea

Mai multe articole despre:
Florin Călinescu atac la Iohannis