MENIU

Florin Călinescu face un anunţ şocant după măcelul de la Spitalul de Psihiatrie din Buzău

Florin Călinescu

Florin Călinescu a anunţat că trebuie reformată întreaga clasă politică după cele două cazuri care au şocat întreaga ţară, Caracal şi Spitalul de Psihiatrie din judeţul Buzău.

Florin Călinescu a precizat că demisiile trebuie să înceapă de la Viorica Dăncilă şi să meargă până în jos, la oamenii vechi din sistem.

"Povestea cu Caracalul să o lăsăm pe seama timpului. Parca toți anchetatorii stau la mila lui Gheorghe Dincă, sunt la bunul său plac. Sunt și oameni care suferă în tăcere, inclusiv polițiști, în subordinea unui impostor pus de partid. Trebuie schimbată toată clasa politică: și Putere, și Opoziție. L-aș pune pe Traian Berbeceanu în locul necesar pentru a reorganiza poliția, pe criterii de profesionalism. Statul, Guvernul și miniștrii au creat o psihoză după cazul Caracal.

E dincolo de orice thriller ce se întâmplă la Săpoca. De 30 de ani însă, oamenii politici și-au pus oamenii în fruntea ministerelor. Demisie anunțate de ministrul Sănătății nu rezolvă mare lucru. Premierul trebuie să își dea demisie, ministru Sănătății trebuie să își dea demisia, dar nici asta nu rezolva mai nimic. Am intrat în politică pentru că nu am date că partidele actuale nu pot schimba lucrurile din rădăcină. Avem câțiva prieteni care ne ajută. Suntem un anti-Sistem. Participăm la alegerile parlamentare și locale de anul viitor", a spus Florin Călinescu la Kanal D.

Florin Călinescu, înlocuit de la Românii au Talent!

Mai multe articole despre:
Florin Călinescu anunţ şocant