MENIU

Florin Călinescu, anunţ HORROR despre PSD: de ce doresc conflicte în stradă

Florin Călinescu a vorbit despre incidentele de vineri seară, din Piaţa Victoriei, dintre protestatari şi jandarmi.

Actorul a precizat că nu este de acord cu anarhia şi cu luptele de stradă şi că PSD-ul îşi doreşte astfel de conflicte, pentru ca, ulterior, să le evidenţieze. Florin Călinescu vine şi cu o soluţie: alegeri anticipate.

"În esenţă, orice entitate de acest gen trebuie să-şi facă datoria. În afară de acei provocatori, care, din păcate, în discursul de mâine al conducătorilor, vor anatemiza această adunare. Când se află mai mulţi oameni într-o piaţă, se pot isca astfel de lucruri. O escaladare este dorită, pentru ca cei de la putere să poată comenta în felul lor. Care este finalitatea? E greu să mai schimbăm un regim. Avem un stat condus temporar de o anumită forţă politică. Acum este o situaţie neconvenabilă. Oamenii sunt sătui. PSD face eforturi cu pensii, cu angajarea oamenilor în sistemul bugetar, pentru a-şi aranja o masă de vot. Nu sunt toţi oamenii de partea asta. Nu sunt toţi de partea unui regim politic.

Lucrurile nu se rezolvă aşa. Ceea ce se poate între aceste alegeri există şi forţarea unor alegeri anticipate. Dacă ar fi vreo 7-8 milioane de români, atunci s-ar putea striga anticipate. Nu sunt de acord cu anarhia şi cu luptele de stradă. Acest protest este atribuit cumva Diasporei. Oamenii pleacă de acasă de sute de ani, de mii de ani. Ceea este evident e că România este împărţită în câteva entităţi", a spus Florin Călinescu la un post TV.

Mai multe articole despre:
PSD Florin Călinescu