MENIU

Fiul lui Gino Iorgulescu, rănit grav în accident. Un alt tânăr a murit -UPDATE

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, a ajuns duminică dimineață la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost rănit grav într-un accident rutier soldat cu un deces. Cel care a provocat accidentul este chiar Mario, potrivit unor surse cancan.ro. Gino Iorgulescu se află alături de fiul său la spital. 

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP), se afla într-un Aston Martin DBS.  Din imaginile de la faţa locului se poate observa faptul că bolidul este puternic avariat.

UPDATE: Familia președintelui LPF Gino Iorgulescu, al cărui băiat a fost implicat într-un accident rutier la ieşirea din Capitală, iar acum este în stare gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul Elias, a remis un comunicat de presă. CITEȘTE AICI DETALII!

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță, Mario Iorgulescu a fost operat de ugență și se află la Terapie Intensivă.

"A venit în șoc hemoragic, a fost admis imediat în sala de operație, o intervenție chirurgicală în sfera abdominală pentru controlul sângerării, are și contuzii pulmonare forte, a avut o ruptură de vase mari intraabdominale, cu sângerare importantă. Contuziile pulmonare nu au sancțiune chirurgicală, dar pot apărea complicații în zilele următoare. Este intubat, ventilat mecanic, este în stare gravă, dar stabilă. Următoarele 24-48 de ore sunt foarTe importante", a spus Silvius Negoiță, la Antena 3.

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, tocmai își cumpărase autorismul de lux, pe care l-a avariat destul de tare, iar cealaltă mașină a fost făcută praf.

În urma impactului, celălalt șofer ar fi murit. Mario Iorgulescu se zbate între viață și moarte.

"În jurul orei 3,00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani.", informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Cine era tânărul de 24 de ani ucis fără vină de bolidul lui Mario Iorgulescu. Avea două fetițe

Mai multe articole despre:
accident rutier Gino Iorgulescu Mario Iorgulescu