MENIU

Fiul lui Pleșu, reținut de procurori. Drogurile îl ajutau "să cugete şi să filosofeze"

Mihai Plesu, fiul scriitorului Andrei Plesu

Mihai Pleșu, fiul cunoscutului scriitor și filosof, fost ministru de Externe, dar și al Culturii, Andrei Pleşu, a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore.

Fiul lui Andrei Pleșu este bănuit că i-ar fi aprovizionat pe mai mulți traficanți de cannabis, ecstasy și ciuperci halucinogene. Mihai Pleșu și-a petrecut noaptea în fața anchetatorilor, iar în timpul audierilor i s-a făcut rău.

Fiul scriitorului Andrei Pleşu a fost reţinut la ora 4 dimineața pentru 24 de ore. Avocata acestuia se plânge ca nu a fost lăsată să își vadă clientul.

"N-au dat niciun fel de explicații. Nu ar trebui să fie audiat în lipsa avocatului. Este nul absolut să fie audiat în lipsa mea", spune avocata lui Pleșu, Sandra Grădinaru.

Mihai Pleşu este acuzat că aproviziona o întreagă reţea de dealeri din Iași şi din Capitală. Potrivit unor surse judiciare, Mihai Pleşu ar fi spus în faţa anchetatorilor că drogurile îl ajută "să cugete şi să filosofeze".

Acesta ar fi vândut ţigări cu marijuana în special la petreceri. Preţul ar fi ajuns şi la 50 de lei. Mihai Pleșu ar fi fost ajutat și de iubita lui.

Imagini uluitoare de la descinderea mascaților DIICOT în gruparea fiului lui Andrei Pleșu

Mai multe articole despre:
Andrei Pleşu mihai pleșu