MENIU

Firicel din "Las Fierbinți" a câștigat un proces cu banca pentru un credit în franci elvețieni

Actorul Cuzin Toma, care interpretează rolul Firicel din serialul TV "Las Fierbinți", a anunțat miercuri pe pagina sa de Facebook că a câștigat un proces împotriva băncii de la care a contractat un credit ipotecar în franci elvețieni.

Cuzin Toma a scris pe Facebook că banca va fi obligată prin decizia definitivă a instanței să-i returneze banii ceruți în mod abuziv, după ce judecătorii au eliminat clauzele abuzive privind dobanda și comisionul de administrare din contractul actorului.

"Victorie împotriva băncii!!! Va amintiti ca pe la sfarsitul lunii mai, va spuneam ca am un credit in franci elvetieni si ca am hotarat sa transmit bancii o notificare de dare in plata? Asa am si facut. Banca a facut contestatie si o sa urmeze un proces, dar asta e alta poveste...

Cel mai important de spus este ca astazi am aflat solutia definitiva intr-un alt proces cu banca, legat de acelasi contract. Judecătorii au decis în mod definitiv că în contractul formulat de catre banca, clauzele privind dobanda și comisionul de administrare sunt ABUZIVE, au dispus eliminarea lor din contract și restituirea tuturor sumelor platite in baza lor catre subsemnatul. Totodata, au obligat banca să îmi plătească dobânda legală aferentă acestor sume".

Actorul îi încurajează pe românii care au clauze abuzive în contractele de credit să lupte în continuare împotria băncilor.

"Celor care aveti pe umeri povara unor contracte de credit care incalcă legea, vă spun, acum din proprie experienta, ca puteti invinge băncile si vă puteți recâștiga drepturile în instanță. Nu vă dați bătuți!", a mai scris Cuzin Toma

Mai multe articole despre:
las fierbinti