MENIU

FINALA EUROVISION 2015. Mesajul Voltaj, după rezultatul slab din finala Eurovision

FINALA EUROVISION 2015. Trupa Voltaj și-a updatat fotografia de copertă de pe Facebook, cu un mesaj simplu: Mulțumim, Europa, la finalul competiției.  Călin Goia a precizat că le pare foarte rău, întrucât au venit cu gândul de a fi mult mai sus.

FINALA EUROVISION 2015. Thank you, Europe!. Mulțumim Europa! Este mesajul postat de Voltaj pe Facebook, după finala Eurovision 2015, în care au ocupat un loc mediocru - 15. 

Pe de altă parte solistul Voltaj, Călin Goia, a avut un mesaj plin de regret, scrie Mediafax.

"Ne pare foarte rău că nu am putut să aducem mai multă bucurie românilor, dar ne bucurăm că am făcut cunoscută campania noastră ('De la capăt', n.r.) şi mergem mai departe", a spus Călin Goia.

Întrebat dacă este un cadou frumos participarea în finala Eurovision 2015, sâmbătă, chiar cu o zi înainte de a împlini 40 de ani, Călin Goia a spus: "Este cel mai mare eveniment muzical, concurs muzical, şi atâta timp cât eşti în finală este o realizare".

"Am venit cu un alt gând, de a fi mult mai sus decât am reuşit, dar nu ne demoralizăm şi nu ne oprim", a mai spus Călin Goia.

VOLTAJ au cântat piesa „De la capăt/ All over again“

FINALA EUROVISION 2015.  Suedia a câștigat competiția europeană. Måns Zelmerlöw, care a interpretat piesa "Heroes", a strâns cele mai multe puncte, după o luptă foarte strânsă cu Rusia. Italia a ieșit pe locul trei.

Iată piesa câștigătoare:

Iată piesa Rusiei, de pe locul doi:


Mai multe articole despre:
Suedia Voltaj rezultat finala eurovision 2015