MENIU

Liverpool, "regina Europei" după 2-0 cu Tottenham în finala UCL. Klopp, prima finală câștigată

Finala Champions League 2019
<p>Finala Champions League 2019</p>
<p>Finala Champions League 2019</p>
<p>Finala Champions League 2019</p>
<p>Finala Champions League 2019</p>
<p>Finala Champions League 2019</p>
<p>Finala Champions League 2019</p>

Finala Champions League 2019. Tottenham - Liverpool 0-2 după un meci intens și cu multe ocazii, dar mai puțin spectaculos decât se aștepta toată lumea. Germanul Jurgen Klopp a învins în bătălia cu argentinianul Pochettino și a făcut din nou "regina Europei" din bătrâna Liverpool.

Finala Champions League 2019. Tottenham - Liverpool 0-2. Jurgen Klopp a spart ghinionul și a adus un nou titlu european pentru Liverpool, al șaselea în competiția Liga Campionilor/fosta Cupa Campionilor. De partea cealaltă, Tottenham, condusă de argentinianul Mauricio Pochettino, a încercat să remonteze fără succes startul cu stângul, după golul încasat în minutul 2, urmare a celui mai rapid penalty dintr-o finală UCL: în secunda 21.

Finala Champions League 2019. SCOR TEXT: Liverpool înscrie din nou în minutul 87, după mai multe ocazii uriașe ale adversarilor de la Tottenham. Jurgen Klopp scapă de blestemul înfrângerilor în finale importante. Liverpoool-Tottenham 2-0, scor final.

Finala Champions League 2019. SCOR TEXT: Liverpool conduce cu 1-0 pe Tottenham la pauză. Părea că va fi un meci plin de goluri, în stil englezesc, dar porțile s-au închis după golul-fulger din startul partidei.

Finala Champions League 2019. SCOR TEXT: Liverpool-Tottenham 1-0 Penalty în secunda 21,  Salah transformă cu siguranță lovitura de pedeapsă în minutul 2.

INCIDENTE în timpul finalei de Liga Campionilor: O femeie DEZBRĂCATĂ a intrat pe teren. VIDEO

Finala Champions League 2019. Cele două echipe britanice, extrem de diferite ca palmares, au fost aduse până în punctul culminant al Ligii Campionilor de un argentinian și un german - Pochettino și Jurgen Klopp, cei doi super-antrenori din Premier League.

Finala Champions League 2019. Deşi nu au cucerit niciun trofeu până acum, Jurgen Klopp şi Mauricio Pochettino sunt doi dintre cei mai iubiţi manageri din Anglia.

Un eşec ar fi mai dureros pentru Liverpool - echipa a pierdut titlul la un singur punct diferenţă, iar o nouă ratare în Finala Champions League ar pune sub semnul întrebării capacitatea germanului de a-şi conduce echipa spre un trofeu.

De partea cealaltă, Mauricio Pochettino a depăşit orice aşteptări în Champions League 2019. Argentinianul ar vrea să rămână la Tottenham indiferent de deznodământ dar pune condiţii, în cazul în care vor pleca mai mulţi jucători de bază.

Finala Champions League 2019. Antrenorul german în vârstă de 51 de ani are cinci trofee în cariera de antrenor, toate cu Borussia Dortmund: două titluri, Cupa Germaniei şi două Supercupe ale Germaniei. A pierdut cu Dortmund şi finala Ligii Campionilor din 2013, cu Bayern Munchen.

Finala Champions League 2019. Mauricio Pochettino o pregăteşte pe Tottenham din vara lui 2014, iar cel mai aproape de un trofeu a fost în 2015, când a pierdut finala Cupei Ligii Angliei contra lui Chelsea. Antrenorul argentinian în vârstă de 47 de ani nu are niciun trofeu în carieră.

Tottenham – Liverpool, scorul în timp real. Echipele de start și atmosfera de la Madrid

Finala Champions League 2019. Liverpool porneşte ca favorita certă - a cucerit trofeul de 5 ori până acum, fiind depăşită doar de Real Madrid şi AC Milan. Cormoranii au jucat finala şi anul trecut, pierzând în faţa Realului cu 1-3 la Kiev, potrivit Digisport.

Finala Champions League 2019. Spre deosebire de trupa de pe Anfield, Tottenham nu se laudă cu performanţe în Europa - din actuala echipă doar Vorm, al treilea portar era născut atunci când Spurs juca finala cupei UEFA din 1984. Mai mult, în acest sezon, Tottenham a trecut pentru prima oară de faza sferturilor de finală.

Liverpool-Barcelona 4-0, meci antologic în semifinalele Champions League. O rezervă a făcut "dubla"

 
 
 
View this post on Instagram

 

Mai multe articole despre:
Champions League