MENIU

FINAL tragic pentru copilul de numai 2 ani agresat de părinți. Medicii au declarat moartea micuțului

Foto arhivă

Final tragic pentru micuțul de doar 2 ani, adus la spital mai mult mort, decât viu. După ce săptămâna trecută a fost constatată moartea cerebrală, astăzi, medicii au declarat decesul copilului.

Copilul a fost adus în stare de comă de gradul patru la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi, iar în cursul dimineţii de vineri a fost declarat decesul acestuia.

El intrase în moarte cerebrală la sfârşitul săptămânii trecute, dar nu a fost decuplat de la aparate.

Medicii au precizat că traumatismele ar fi fost cauzate de lovituri.

Copilul a fost transferat la începutul săptămânii trecute de la Spitalul de Neurochirugie la Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi, având mai multe fracturi.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ a anunţat printr-un comunicat de presă, că a fost înregistrat un dosar penal, în urma sesizării poliţiştilor din cadrul Secţiei nr. 14 Urecheni, cu privire la faptul că un echipaj de ambulanţă a preluat un copil care prezenta multiple leziuni, suspiciunea fiind că ar fi fost agresat de către părinţi.

Cei doi părinţi sunt cercetaţi de procurori pentru vătămare corporală şi rele tratamente aplicate minorului. Ei au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, iar apoi au fost prezentaţi Judecătoriei Târgu Neamţ care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

 

Mai multe articole despre:
copil 2 ani moarte cerebrala deces copil batut neamt