MENIU

Filialele PSD din teritoriu se implică în referendum. Ce mesaj a publicat PSD Prahova

<p>PSD construiește greu</p>
Mesaj PSD Prahova

Pe 26 septembrie, premierul Viorica Dăncilă a declarat la Bruxelles, la întâlnirea cu europarlamentari din grupul socialiştilor, că PSD nu va face campanie pentru familia tradiţională înainte de referendum. "nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta", a spus Viorica Dăncilă.

În timp ce premierul Viorica Dăncilă declară la Bruxelles că partidul său nu se implică în referendumul pentru redefinirea căsătoriei, organizația PSD Prahova a postat pe Facebook un îndemn pentru membri săi: "Votez DA la referendum. Vino și tu!"

Tot la Ploiești a avut loc zilele trecute un scandal în administrația locală după ce s-a aflat că un banner de susținere a referendumului apărut pe gardul unei școli a fost montat de societatea Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, societate la care acționar majoritar este Consiliul Local Ploiești!

Referendumul pentru familie, care se va desfășura pe 6 și 7 octombrie, are la bază inițiativă cetățenească demarată de Coaliția pentru Familie, prima de după 1989. Inițiativa, semnată de peste 3 milioane de români, vizează înlocuirea sintagmei "între soți", după cum scrie, în prezent, la art. 48, alin. (1) al Constituției, cu căsătoria liber consimțită "între un bărbat și o femeie".

Mai multe articole despre:
referendum pentru familie