MENIU

Fiica celui mai bogat român a ÎNGROPAT una dintre afacerile tatălui

Afacerea de taxi aerian, pe pierdere

Omul de afaceri Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro, a investit în vara anului 2011 circa 6,5 milioane de dolari şi 9 milioane de euro în achiziţia unui avion şi unui elicopter, pentru a le opera în regim de taxi aerian.

"Am cumpărat un avion Hawker 900 XP cu 9 locuri şi un elicopter Dolphin cu 5 locuri, care vor fi operate în regim de taxi aerian de către firma Inter Aviation. Firma este deţinuta în proportie de 51% de fiica mea, Adina Niculae, restul fiind în proprietatea InterAgro", a declarat la acea vreme Ioan Niculae pentru revista Business Magazin.

Compania Inter Aviation, deţinută în proporţie de 51% de Adina Niculae, fiica cea mică a celui mai bogat român, a raportat în anul fiscal 2013 pierderi de 332.000 de lei la venituri totale de 338.000 de lei, potrivit datelor disponibile la ministerul de finanţe.

Inter Aviation are datorii de peste 20 de milioane de lei (circa 5 milioane de euro) şi a încheiat anul cu trei angajaţi.

Adina Niculae are 25 de ani şi lucrează în afacerea tatălui ei, Ioan Niculae, de treii ani, din poziţia de vicepreşedinte al grupului InterAgro. Mai multe pe Business Magazin.

Mai multe articole despre:
Ioan Niculae ioan niculae cel mai bogat român