MENIU

"FCSB va deveni din nou Steaua". Anunțul făcut de Gigi Becali

Gigi Becali

Gigi Beclai e convins că-și va putea recupera numele iar FCSB se va numi din nou "Steaua".

Finanțatorul celor de la FCSB este convins că-și va putea recupera numele iar echipa sa se va numi din nou "Steaua".

"Eu într-un an recuperez numele. Mă bazez pe dreptate, pe adevăr şi pe luptă. Zăpada nu poate fi neagră la infinit. La Curtea Supremă nu se poate să rămână aşa. O să îi bat şi o să îi biciuiesc la toate (n.r. pe cei din CSA), şi la marcă, şi la nume şi la prejudiciu, la tot", a spus Becali potrivit digisport.ro.

Războiul dintre FCSB și Armată a început în anul 2015, când FCSB a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

CSA Steaua a anunţat că din 2017 va pune bazele unui proiect cu o echipă de fotbal ce va pleca din liga a patra sau a cincea. Coordonatorul proiectului a fost numit Marius Lăcătuș, în timp ce antrenor va fi Ion Ion. Aceștia au început deja căutările pentru jucători și se gândesc chiar să împrumute de la Academia lui Gică Hagi.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali fcsb