MENIU

Fata "vânătorului de crocodili" a împlinit 18 ani. Cum arată adolescenta. E de o frumusețe rară!

Bindi Irwin este una dintre cele mai cunoscute adolescente din lume, fiica vânătorului de crocodili devenind celebră datorită felului în care a continuat misiunea tatălui său.

După moartea lui Steve, Bindi Irwin și-a dedicat viața continuării proiectelor acestuia și a protejării animalelor din sălbăticie.

Tânăra care a împlinit, duminică, 18 ani s-a transformat într-o domnișoara superbă.

Cu această ocazie, Bindi a postat o fotografie din copilăria sa pe Instagram, în care apare alături de părinţii săi, şi a scris câteva cuvinte emoţionante.

PRETURI BUNE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!

"Ei bine, astăzi împlinesc 18 ani din viaţa mea şi nu ştiu de unde să încep în a le mulţumi atâtor oameni care m-au ajutat să parcurg acest drum lung. Aşa că o să încep cu această fotografie. A fost făcută în primul meu an de viaţă. Ca să fiu onestă, viaţa mea s-a schimbat de un milion de ori de când a fost făcută această poză. De-a lungul acestui drum, familia noastră s-a întregit cu încă un membru, fratele meu Robert", a scris fiica lui Steve Irwin, pe pagina ei de Instagram.

Într-un al doilea mesaj postat pe Instagram, fiica lui Steve mărturiseşte că se simte fericită şi că vrea să se bucure de viaţă: "Am atâta fericire în suflet pentru drumul pe care îl voi parcurge de acum înainte. Am 18 ani şi mă pregătesc pentru viaţa de adult, nu pot să prevăd ce îmi va rezerva viaţa. Tot ce ştiu e că voi încerca să fac tot ce pot pentru a face ceva în această lume în fiecare moment pe care îl am. Viaţa evoluează continuu şi sunt hotărâtă să găsesc lumina şi dragostea în fiecare colţ al lumii şi să le ofer oricui va fi parte din povestea mea."

 

Mai multe articole despre:
Steve Irwin bindi irwin fiica lui steve irwin