MENIU

Alertă în Olt. Tânăra care a sunat la 112 și a spus că era răpită a fost găsită

Fata răpită în Olt

A fost alertă generală în Olt, luni seara, după ce o tânără a sunat la 112 și a spus că se află într-un autoturism de unde nu poate ieși.

UPDATE: Poliţiştii au reuşit să o identifice pe tânăra care a sunat la 112 spunând că a fost răpită. Ea şi însoţitorul său au fost găsiţi pe raza judeţului Ilfov.

Este vorba despre o tânără în vârstă de 34 de ani, din judeţul Ilfov, care le-a declarat poliţiştilor că n-a fost victima niciunei infracţiuni. Oamenii au localizat autoturismul din care fata a sunat la numărul de urgenţă, scrie realitateadeolt.net.

„Urmare a apelului primit de IPJ Olt,  precizăm că atât persoana care a apelat cât și însoțitorul ei au fost identificați și audiați de polițiști. In prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de lipsire de libertate urmând ca procurorul din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Balș să dispună măsuri în cadrul dosarului penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian.

Știrea inițială:

Alertă generală în Olt, luni seara, după ce o tânără a sunat la 112 și a spus că se află într-un autoturism de unde nu poate ieși.

Polițiștii au instituit filtre pe toate drumurile din județ. Se pare că este vorba despre o tânără din Capitală, răpită de un băiat tot din zona București-Ilfov.

Totodată, toate structurile de poliție desfășoară activități de căutare.

„La data de 14.10.2019, IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin(nu se cunoaște numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei. Facem apel la cetățeni să acorde sprijin polițiștilor aflați în teren", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Potrivit unor surse citate de realitateadeolt.net, apelul a fot localizat de STS în zona Piatra Olt-Balș.


 

Mai multe articole despre:
Olt fată răpită