MENIU

Fata care a murit arsă de vie, înmormântată cu rochia de mireasă alături

Simona Lazarovici, adolescenta în vârstă de 16 ani, încă nu şi-a găsit liniştea veşnică, deşi au trecut şapte zile de la teribilul accident.

Chiar dacă au trecut aproape 7 zile de la groaznicul accident de miercurea trecută de la Ilişeşti, tânăra se află încă la morga Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Asta pentru că familia nu a avut puterea financiară de a organiza procesiunea de înmormântare. În aceste condiţii, cu acordul părinţilor, totul a fost preluat de o firmă de pompe funebre din Suceava, scrie monitorulsv.ro

"Sicriul cu corpul tinerei va ajunge la Hreaţca marţi, iar aici va avea loc ceremonialul religios urmat de înmormântarea propriu-zisă. Toate detaliile despre înmormântare le-am stabilit sâmbătă cu cei doi părinţi şi am decis, de comun acord, ca în sicriu să fie pusă şi o rochie de mireasă, pentru că mi-e greu să cred că tânăra va putea fi îmbrăcată cu această rochie ca urmare a situaţiei în care şi-a pierdut viaţa", a precizat Rodica Franciuc, reprezentantul firmei de pompe funebre.