MENIU

Fashion Days – Ultima zi din cea mai mare promotie. Ce oferte sunt la tenisi

Fashion Days are reduceri importante in aceasta perioada, iar astazi e ultima zi in care preturile sunt reduse cu peste 50%.

Fashion Days – Toate modelele de tenisi la reducere le puteti vedea AICI.

Fashion Days a avut trei zile de reduceri ca in povesti. V-am tinut la curent cu cele mai noi oferte, iar pentru ultima zi si ultimele ore va recomandam reducerile la tenisi. Modelele disponibile sunt diversificate, foarte moderne si de mare calitate, iar producatorii sunt doar de top.

Fashion Days – Bensimon

Prima pereche de tenisi pe care v-o recomandam este produsa de Bensimon. Tenisii sunt in dungi si fac parte din Jean Paul Gaultier Collection. Pretul este redus la jumatate si oferta poate fi consultata AICI.

Fashion Days – Oakoui

Continuam cu brandurile de top si va recomandam o pereche simpla de tenisi bleumarin cu siret care are o reducere de peste 70%. Pretul exact al tenisilor din imagine poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Pony

Aceasta superba pereche de tenisi inalti albi, din piele, special conceputi pentru dame, de la Topstar au o reducere absolut fabuloasa. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Bensimon

Daca va plac incaltarile foarte usoare pe care nici nu le simtiti in picioare, cu siguranta aceasta pereche de tenisi maro din panza este recomandata pentru voi. Tenisii au reducere 50% si pot fi gasiti AICI.

Fashion Days – Reebok

Unul dintre cele mai renumite, ravnite si apreciate branduri este Reebok si iata ca gasim la Fashion Days o oferta foarte avantajoasa cu 50% reducere pentru o pereche de tenisi mid-high negri cu detalii aurii Fabulista. Oferta poate fi gasita AICI,

Fashion Days – Big Star

Ultima pereche de tenisi pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este de la Big Star, este vorba de o pereche de tenisi inalti negru cu argintiu si cu imprimeu geometric. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
fashion days