MENIU

Familia tânărului mort la Saga merge să ridice trupul de la IML. Anchetă de proporții la MAFIA drogurilor

Familia tânărului mort la Saga merge să ridice trupul

Părinții lui Bogdan, unul dintre tinerii care au murit de supradoză la Saga Festival, trec prin cea mai cruntă zi. Ei trebuie să ridice trupul băiatului de la IML. Între timp, au avut loc primele audieri în dosar. Un prieten al tinerilor a dat explicații în fața polițiștilor, potrivit informațiilor Realitatea PLUS. Anchetatorii încearcă acum să vadă de unde și-a luat substanțele interzise.

Sunt percheziții de amploare, miercuri, la traficanții de droguri, după tragedia din weekend de la festival. Mascații au intrat în forță în mai multe locații din București, Ilfov și Brăila. Surse spun că vizați de percheziții sunt membrii clanului Zoicărenilor, renumiți în traficul de heroină. Operațiunea este una de amploare. 

Descinderi în forță la traficanții de droguri, după dezastrul de la festivalul Saga

Sunt mai multe anchete în curs, însă cea mai mare se referă la moartea tânărului din Moldova. El ar fi combinat mai multe substanțe toxicologice.

Polițiștii au deschis peste 100 de dosare penale pentru droguri, iar 13 persoane au ajuns la spital pentru că au consumat substanțe interzise. Așa arată, pe scurt, bilanțul după cel mai mare festival organizat în Capitală, care a durat trei zile. 

97 de persoane au avut probleme medicale din cauza consumului de droguri. Câțiva dintre aceștia au intrat în stop cardio-respirator din cauza supradozelor, iar doi tineri au murit.

Mai multe articole despre:
saga festival droguri dosare penale audieri