MENIU

Familia Năstase, în vizită la Rahova

Familia Năstase, în vizită la Rahova / Foto: MEDIAFAX
<p>Familia Năstase, &icirc;n vizită la Rahova</p>

Adrian Năstase, vizitat la Rahova de familie. Andrei, Mihnea şi Dana Năstase au vorbit, joi, cu fostul premier. Fiul cel mare a lui Adrian Năstase a declarat că nu şi-a revenit după a doua condamnare a tatălui său. La plecare, Dana Năstase a spus că atât soţul ei, cât şi ea, sunt bine.

Familia i-a dus fostului premier la penitenciar mai multe genţi cu haine şi cărţi.

"I-am adus nişte haine, i-am adus nişte lucruri la care are dreptul aici şi vizita la care poate să meargă doar două persoane şi de data asta doar mama şi fratele meu au intrat să-l vadă", a spus Andrei Năstase.

Andrei Năstase le-a spus jurnaliştilor că nu şi-a revenit încă din şocul suferit la 6 ianuarie, atunci când tatăl său a ajuns din nou în spatele gratiilor.

"E greu. E ca şi cum e un vis urât şi nici nu ştim dacă ne-am trezit, dacă nu. O să ne revenim, o să ne obişnuim cu situaţia", a spus Andrei.

Soţia fostului premier, condamnată şi ea în acelaşi dosar, a fost ceva mai rezervată în declaraţii.

"Am povestit ce a fost acasă. A vorbit mai mult cu Mihnea şi cam asta este tot. Este bine, sănătos", a spus Dana Năstase.

Adrian Năstase a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, în timp ce soţia sa, Dana, a primit o pedeapsă de trei ani, cu suspendare.