MENIU

EXPLICAȚIA pentru „paleta de ping pong“ de la Google: APPLE este de vină!

Google Nexus 6, prin dimensiunile sale, a dezamăgit câțiva oameni, eu numărându-mă printre ei. Totuși, Nexus 6 era important pentru Google în 2014 mai mult decât în anii precedenți.

Google Nexus 6 a fost lansat în urmă cu o săptămână, dar este un dispozitiv de care Android și Google aveau nevoie încă din 2012. Este un dispozitiv matur, dar este cel care pregătește următorul asalt asupra iOS. Android nu duce lipsă de hardware, dar îi lipsesc aplicațiile. Nu mă refer la număr aici, n-are probleme la acest capitol, ci la cele optimizate. Apple încă are în App Store mai multe aplicații pentru iPad decât are Google în Play Store pentru Android.

Tablete Nexus au tot fost, dar fie nu au fost vândute în milioane de unități (vezi Nexus 10), fie au fost de 7 inci și nu prea motivante pentru dezvoltatori. Acum, Nexus 6 este cu totul altceva și ca să înțelegem de ce există și era esențial trebuie să ne uităm la iPhone 6 Plus. Nu este diferit de un iPhone 6 normal, dar are câteva aplicații gata să folosească acel ecran mai mare. Nexus 6 va face asta pentru Google și va atrage acei dezvoltatori care s-au ținut departe de tablete și optimizarea aplicațiilor pentru acestea.

Află de la Playtech de ce are sens ca Nexus 6 să aibă un ecran așa mare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
Apple Android ios 8 google nexus 6