MENIU

EXPERIMENT EXTREM. Un tânăr A SLĂBIT ÎN DOAR 24 DE ORE 11 kilograme

Tânărul a slăbit 11 kilograme în doar 24 de ore.

Scriitorul și antrenorul Ross Edgley vrea să evidențieze faptul că, în realitate, greutatea nostră corporală nu este influențată atât de mult de grăsimea din corp.

Edgley consideră că alimentația și stima de sine nu ar trebui să depindă de cifrele arătate de cântar. El a reușit să slăbească 11 kilograme în 24 de ore consumând o cantitate redusă de apă, stând o perioadă mai mare de timp în saună și purtând haine care favorizau transpirația în timp ce făcea exerciții fizice, scrie doctorulzilei.ro

Tânărul s-a supus unui experiment extrem pentru a demonstra că greutatea noastră poate fluctua în funcție de o multitudine de factori.

"Intre 50 si 70% din greutatea noastra corporala este apa. Oprirea consumului de apa poate fi fatala, tinand cont ca este necesar pentru organele vitale, insa, scoaterea excesului de apa din corp prin transpiratie, fara a suplini pierderile, duce la o scadere dramatica a greutatii", a spus Ross.

Ținând cont de aceste date, Ross și-a început ziua cu o baie fierbinte cu săruri, fapt ce a făcut corpul să transpire extrem de mult.

Totodată, el a băut 100 de mililitri de apă cu diuretice (vitamina C), dar și cafea acestea fiind singurele lichide consumate pe parcursul celor 24 de ore.

Citeşte mai mult pe doctorulzilei.ro