MENIU

EXCLUSIV Realitatea TV: Subsecretarul ONU, păzit de ofiţeri SPP

ONU se bazează pe ofiţerii români din SPP, pentru misiunile din Siria şi din alte teatre de operaţiuni. Este declaraţia în exclusivitate pentru Realitatea TV, într-un interviu realizat de Andra Miron, de subsecretarul general al Naţiunilor Unite pentru siguranţă şi securitate, aflat în vizită în ţara noastră.

"Avem o relaţie veche cu Serviciul de Protecţie şi Pază care asigură protecţie personală, deci cu echipele SPP. Fac o treabă foarte, foarte profesionistă şi, sincer, ne bazăm pe ei. Şi nu numai în Siria, ci într-o serie de alte ţări. Oferă protecţie personală pentru înalţi oficiali ONU. Iar în Siria, bineînţeles, vom avea înalţi oficiali ONU acolo pentru încă ceva timp. Dacă va trebui să ne bazăm pe echipele SPP româneşti, cu siguranţă o vom face, pentru că am încredere enormă în ceea ce fac," a declarat PETER THOMAS DRENNAN.

Interviul integral realizat de Andra Miron cu ]naltul funcţíonar al Naţiunilor Unite pentru siguranţă şi securitate poate fi urmărit miercuri seară, la Jocuri de Putere, cu Rareş Bogdan. 

Mai multe articole despre:
Siria ONU SPP