MENIU

EXCLUSIV - IMAGINI INCREDIBILE cu judecătorul Mircea Moldovan fugind de anchetatori

EXCLUSIV - IMAGINI INCREDIBILE cu judecătorul Mircea Moldovan fugind de anchetatori
<p>Judecătorul fugar</p>
<p>Judecătorul fugar</p>

Mircea Moldovan, judecătorul fugar căutat de poliţie, a fost surprins de camerele de luat vederi în momentul în care fugea de acasă. Mircea Moldovan s-a predat în cele din urmă. Magistratul de la Tribunalul Bucureşti s-a prezentat direct la sediul DNA.

Degeaba au încercat poliţiştii să intre în casa lui Mircea Moldovan. Acesta a fugit în jurul orelor 15, a sărit gardul, a traversat calea ferată, iar mai apoi a ajuns pe Podul Afumaţi unde i s-a pierdut urma.

Judecătorul Mircea Moldovan - urmărit penal pentru fapte de corupţie, alături de trei colegi de la Tribunalul Bucureşti - a venit singur la sediul DNA, luni după-amiază, şi a spus, la intrare, că a fost "la plimbare".

Moldovan a venit la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) îmbrăcat într-un trening, în jurul orei 18.15.

Judecătorul le-a spus jurnaliştilor că nu discută cu presa fără să aibă "mandat" în acest sens.

Întrebat unde a fost atunci când anchetatorii îl căutau pentru a-l aduce la DNA, Mircea Moldovan a răspuns: "La plimbare".

Moldovan şi alţi trei judecători de la Tribunalul Bucureşti sunt urmăriţi penal după ce ar fi cerut şi primit bani în legătură cu anumite dosare de insolvenţă.

In plus, fiul lui Mircea Moldovan, care poartă exact același nume, este omul lui Constantin Nita. A fost angajat la Ministerul Economiei de pe vremea cand Ministerul Energiei funcționa ca departament in Ministerul Ecocomiei. Iar acum, odata cu numirea in functia de ministru al Economiei, Niță l-a luat cu el in continuare.

Mai multe articole despre:
fugă judecător Mircea Moldovan