MENIU

Evaluarea Naţionala 2015. Peste 6.100 de politişti supravgează buna desfăşurare a examenelor

Evaluarea Naţionala 2015. Peste 6.100 de polițiști acționează suplimentar, pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a Evaluării Naţionale pentru absolvenții claselor a VIII-a.

Evaluarea națională subiecte română. Peste 150.000 de elevi de absolvenți ai clasei a VIII-a susțin azi, 22 iunie, proba scrisă la Limba și Literatura Română.

Evaluarea Națională 2015. Subiecte la Limba și Literatura română

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a evaluării naţionale pentru absolvenții claselor a VIII-a, șeful Poliției Române, chestorul general de poliție Petre Tobă, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează pentru liniștea și siguranța comunității, a anunţat Poliţia Română.

Evaluarea Naţionala 2015. Astfel, pe durata evaluării naţionale, 6.142 de poliţişti vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 4.680 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 671 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la alte structuri ale Poliției Române.

Evaluarea Naţională 2015. Numerele de telefon la care pot fi sesizate neregulile

Echipajele din teren acţionează pentru prevenirea faptelor antisociale și luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.

Evaluarea Naţionala 2015. În acest sens, cele aproximativ 4.200 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare, iar poliţiştii rutieri acţionează pentru fluidizarea traficului, prevenirea accidentelor rutiere și a ambuteiajelor.