MENIU

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014. Încă o ÎNCERCARE pentru elevi, după REZULTATELE DEZASTRUOASE

Elevii din Timiş vor mai da un test

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Rezultatele la simularea Evaluării Naţionale în Timiş nu au fost unele de mândrie.  Inspectoratul Şcolar nu vrea ca acest lucru să se întâmple şi la adevăratul examen al copiilor de a opta, aşa că ia măsuri din timp.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Copiii din şcolile din Timiş vor avea meditaţii la română şi matematică şi vor mai da o simulare, dar la nivelul unităţii de învăţământ, al clasei. Se vor secretiza lucrările, se va da examenul ca la carte, dar în interiorul şcolii, supravegheaţi de profesorii lor, fără subiecte naţionale şi alte măsuri, scrie tion.ro.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Practic, va fi o lucrare la română şi matematică. S-a făcut o analiză la nivelul şcolilor şi s-a ajuns la concluzia că sunt necesare meditaţii în şcoală, care vor fi gratuite, şi verificarea cunoştinţelor.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 "Am cerut şcolilor să transmită un plan de pregătire suplimentară a copilului şi un plan al unor simulări ce vor fi făcute la nivelul claselor, simulări ce vor fi făcute de fiecare profesor pe şcoală. Directorul şcolii va transmite un raport la inspectorat până în 5 mai. Simulările la română şi matematică se vor face doar la nivelul unităţilor de învăţământ", spune inspectorul şcolar general adjunct Aura Danielescu.

Le simularea Evaluării Naţionale, în Timiş, la limba și literatura română, dintr-un număr total de 5.356 de elevi ce au susținut proba, 3.444 au obținut note peste 5, în procent de 64,30%, față de 78,85 % la Evaluarea Naţională din 2013.