MENIU

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. FETELE DE NOTA ZECE: "Ca să fii elev de zece, trebuie multă muncă!"

Fetele de nota 10.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014.  Pe 27 iunie, vineri, au fost afisate primele rezultatele la examenul de Evaluare Nationala. Patru eleve din Bacău au reusit performanta de a obtine nota maxima la ambele probe. 530 de candidati nemultumiti au depus contestatii. In acest moment, procentul de promovare (note peste 5 – cinci) este de 70.35 la suta.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Ora 16.00, vineri, a fost termenul limita de afisare a primelor note la Evaluarea Nationala. Elevii si parintii au asteptat cu sufletul la gura rezultatele, care au inceput sa apara inca de pe la 14.30. „Am luat 10 la Matematica, nu-mi vine sa cred”, a strigat Oana, absolventa la Scoala „Miron Costin”.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014.  Ioana Sandu, eleva la Scoala „Spiru Haret” Bacau, avea ochii in lacrimi când s-au afişat rezultatele. Lacrimi de bucurie. Timida, foarte timida, a recunoscut ca a avut emotii mari.

„Nu ma asteptam sa iau 10 pe linie. Cele mai mari emotii au fost la Româna. Am muncit foarte mult. Si vreau sa multumesc, in mod deosebit, doamnei profesoare Simona Sachelaru, care a reusit sa faca imposibilul cu mine si sa ma atraga spre literatura si gramatica, dar si domnului profesor Codrin Ciuchi, care m-a facut sa iubesc Matematica. De aceea voi merge la «Vranceanu», la profil Matematica – informatica. Sunt foarte fericita”, a spus emotionata Ioana. E olimpica la mai multe materii, iar in catalog, in dreptul ei, a fost intotdeauna trecuta, inca din clasa I, numai nota 10, la toate disciplinele scolare, scrie desteptarea.ro

Diana Elena Ganea, Teodora Elena Bulichi (ambele, de la Scoala Gimnaziala Nr. 1) si Carla Vlase (de la Scoala Gimnaziala „Ghita Mocanu”) sunt elevele din municipiul Onesti care au reusit performanta promovarii cu media 10 a examenului de Evaluare Nationala, de la absolvirea clasei a VIII a. 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. REZULTATE FINALE, DUPĂ CONTESTAŢII LA EVALUARE NAŢIONALĂ

Iulia Răducea a terminat clasele primare şi gimnaziale la Şcoala nr. 11 din municipiul Buzău şi se pregăteşte să intre la Colegiul Naţional B.P. Hasdeu, cea mai titrată instituţie buzoiană de învăţământ. Iulia Răducea a terminat gimnaziul ca şefă de promoţie iar rezultatul de vineri este rodul unei munci susţinute începută chiar din clasa a 5-a. Adolescenta recunoaşte că a simţit nevoia unei pregătiri suplimentare şi a luat meditaţii care au ajutat-o.

"Ca să fii elev de zece, trebuie multă muncă, să te concentrezi, atenţie şi totul va fi bine. Am făcut meditaţie pentru că e necesară. Fără pregătire suplimentară aş fi luat peste 9, dar nu cred că aş fi luat 10 la ambele discipline”, spune Iulia Răducea, scrie stiridebuzau.ro.