MENIU

Eugen Teodorovici, deşi n-a plecat, este "back in business"

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, proaspăt numit ministru interimar la Fonduri Europene, se bucură că este "back in business" la ministerul pe care l-a mai condus şi pe vremea lui Victor Ponta şi se laudă cu performanţele obţinute în acea perioadă.

"Back in business.

Revin, chiar și numai pentru o perioadă de interimat, la ministerul pe care cu mândrie spun că l-am creat și coordonat într-o perioadă când România părea că nu mai are vreo șansă și că a eșuat în privința utilizării fondurilor europene atât de necesare dezvoltării.

În acest caz, aș spune că repetiția nu este "mama învățăturii", ci este ..."sora progresului", a scris Teodorovici într-o postare pe reţelele de socializare.

Actualul ministru a Finanţeoor a afirmat că timp de aprope doi ani şi jumătate, din 2013 în 2015, în mandatul de ministru al fondurilor europene, România a recuperat decalajul enorm față de statele europene, a obținut venituri la buget de peste 7 miliarde de euro şi a avut o creștere uriaşă, de peste 300 %, a ratei de absorbție.

"Să vedem ce se poate face în 45 de zile și.....44 de nopți. Așadar vă aștept alături de mine pe toți cei care și vreți, și puteți!", a scris Teodorovici pe Facebook.

Mai multe articole despre:
null